βρείτε παιδικά παπούτσια, συγκρίνοντας από 23405 σχέδια και 1368 μάρκες

παιδικά παπούτσια για αγόρια και κορίτσια σε τεράστια ποικιλία

Έφτιαξαν τα παιδικά παπούτσια που μεγαλώνουν

Δημοσίευση 22-05-2014 στη κατηγορια: Blog

Μια από τις μεγαλύτερες ταλαιπωρίες που έχουν οι μαμάδες είναι το να βρουν τα παπούτσια στο παιδί τους. Μέσα στην δύσκολη αυτή διαδικασία , δύσκολη επειδή πρέπει να γίνει σωστή έρευνα ώστε να βρεθεί το κατάλληλο παπούτσι που να πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να φορεθεί από το παιδί βάλτε και το ότι τα πόδια των παιδιών στις μικρές ηλικίες μεγαλώνουν συνεχώς και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Δηλαδή εκεί που αγοράζεται ένα ιδανικό παπούτσι για το πόδι του παιδιού σας μετά από μερικές μόλις εβδομάδες χρειάζεται αναγκαστικά καινούριο ζευγάρι.

Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται σε μεγαλύτερη έκταση σε ηλικίες απο 1 εώς 3 ετών που κατα μέσο όρο το πόδι μεγαλώνει κάθε τρεις μήνες περίπου απο ηλικίες 4 και πιο πάνω η ανάπτυξη δεν παύει να είναι συνεχείς αλλα γίνεται σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα , περίπου 4-5 μήνες. Στα μειονεκτήματα βάλτε και το οικονομικό, που είναι ένα σημαντικό πρόβλημα και πολλές φορές οδηγεί τους γονείς να πάρουν κάποιο ζευγάρι παπούτσια μεγαλύτερο από αυτό που χρειάζεται στο παιδί σκεπτόμενοι ότι σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να αγοράσουν πάλι άλλα. Το να αγοράζεις παπούτσια για τα παιδιά μεγαλύτερου μεγέθους είναι μια εύκολη λύση αλλά όχι η ιδανική αφου μπορεί να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα μυοσκελετικά που θα επηρεάζουν μια ζωή.

Η ιδανική λύση όπως όλα δείχνουν βρέθηκε και σας την παρουσιάζουμε. Μια μεγάλη ομάδα από Γερμανούς επιστήμονες του Πανεπιστημίου Ποτσνταμ μετά από μακροχρόνιες και περίπλοκές έρευνες φαίνεται ότι ανακάλυψε την λύση που θα λύσει το πρόβλημα ,σχετικά με την αγορά παιδικών παπουτσιών, εκατομυρρίων μαμάδων σε όλο τον κόσμο. Οι Γερμανοί επιστήμονες μετά από περίπου δυο χρόνια συνεχόμενων ερευνών , με δοκιμές σε πάνω από δέκα χιλιάδες παιδιά και σε συνεργασία με μεγάλη γερμανική βιομηχανία παπουτσιών δημιούργησαν τα παιδικά παπούτσια που μεγαλώνουν.

Τα παπούτσια που μεγαλώνουν είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο που προσαρμόζονται μόνα τους στο συνεχώς αυξανόμενο μέγεθος του ποδιού. Ο επικεφαλής της ομάδας των ερευνητών , Στέφεν Μυλλερ, δηλώνει ότι είναι μια ευρεσιτεχνία και λειτουργεί σαν ένα αυτόματος μηχανισμός που αφήνει συνεχώς περιθώριο στο πόδι να μεγαλώνει και να αναπτύσεται.

Η λύση για να λυθούν τα χέρια των γονιών που ταλαιπωρούνται με την αγορά παιδικών παπουτσιών βρέθηκε, τα παιδικά παπούτσια που μεγαλώνουν μόνα τους είναι έτοιμα για να φορεθούν από εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον πλανήτη.

Menu
logo
Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

και μάθετε πρώτοι

για ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές