βρείτε παιδικά παπούτσια, συγκρίνοντας από 21254 σχέδια και 1383 μάρκες

παιδικά παπούτσια για αγόρια και κορίτσια σε τεράστια ποικιλία

Τα πρώτα παπούτσια του παιδιού σας

Δημοσίευση 24-05-2014 στη κατηγορια: Blog

Κάθε νέα ζωή που θα έρθει στον κόσμο αντιμετωπίζει, εξερευνεί , διεκδικεί και κερδίζει μέσα από συγκεκριμένα στάδια της ανάπτυξης ενός ανθρώπου. Μια από τις πιο σημαντικές κατακτήσεις που καταφέρνει ένας άνθρωπος και συγκεκριμένα ένα βρέφος είναι να καταφέρει να σταθεί στα δυο του πόδια και να πραγματοποιήσει τα πρώτα του βήματα. Μια κατάκτηση που κάνει παιδί να νιώθει πιο κοντά στον κόσμο των μεγάλων , μια κατάκτηση τόσο σημαντική που για πολλούς θεωρείται δεδομένη αλλά δεν είναι εύκολη.

Στα πρώτα του βήματα κάθε παιδί χρειάζεται την στήριξη από τους γύρο του και την επιβράβευση ακόμα και αν οι προσπάθειες που κάνει για να περπατήσει δεν είναι συνεχώς επιτυχημένες. Πρέπει να γνωρίζεται ότι το παιδί όταν θα έρθει η ώρα να περπατήσει θα δείξει από μόνο του τα σημάδια και θα κάνει μόνο του την προσπάθεια που πρέπει, σαν γονείς δεν πρέπει να τα πιέζεται και πρέπει μόνο θετικά να το επιβραβεύεται.

Εκτός από την στήριξη που παρέχεται στο παιδί σας θα πρέπει να φροντίσετε και άλλο ένα πολύ σημαντικό κόμματι , το θέμα των παπουτσιών. Μέχρι το μωράκι σας να πραγματοποιήσει τα πρώτα του βήματα οι ειδικοί συνιστούν να το αφήνετε χωρίς παπούτσια με πόδια ελεύθερα ενώ στα πρώτα του βήματα να φοράει καλτσες με ελαστική σόλα που δεν γλιστράνε.Μόλις τα βήματα του μωρόυ γίνουν σταθερά και το περπάτημα μπει στην καθημερινότητα του τότε ήρθε η ώρα να αγοράσετε τα πρώτα του παπούτσια.

Όταν κάνετε την επιλογή στα πρώτα παπούτσια του παιδιού μην κοιτάζεται τις τάσεις της μόδας, τα χρώματα και τα σχέδια.Φροντίστε να αγοράσεται το ιδανικό ζευγάρι παπουτσια για το παιδί σας. Τα παπούτσια που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι αναπαυτικά, φτιαγμένα από μαλακό δέρμα η κάποιο άλλο υλικό που να επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει. Διαλέξτε πάτο στα παπούτσια για τα παιδιά που να μην γλιστράει ώστε να αποφύγεται τις πτώσεις και τα ατυχήματα. Ακόμα τα παπούτσια που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι σταθερά, σφιχτά στις φτέρνες και μπροστά κλειστά, ακόμα και τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.Το σωστό νούμερο του παπουτσιού το βρίσκεται ενώ δοκιμάζεται το παπούτσι και το παιδί είναι σε όρθια στάση. Όταν βρείτε παπούτσια που ανάμεσα στα δάχτυλα και στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού υπάρχει 1,5 εκατοστό τότε βρήκατε αυτό που κάνει στο παιδί σας. Αποφύγετε τις αγορές μεγαλύτερου νούμερου από αυτό που πρέπει γιατί δημιουργούνται κινητικά και αναπτυξιακά προβλήματα στο παιδί.

Να πραγματοποιείτε τακτικό έλεγχο στα παπούτσια των παιδιών σας, φουσκάλες η τυχόν κοκκινίλες είναι σημάδια ότι χρειάζονται αλλαγή. Μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα σε χρόνο ρεκόρ.

Menu
logo
Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

και μάθετε πρώτοι

για ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές